https://store-images.s-microsoft.com/image/apps.64837.dd50dc02-d720-47f2-a32c-3c9c97868610.15791fc8-fb3a-4ea3-a388-0d083b0f93eb.2fcb062e-3219-4e4f-a7e7-f1daf40ddee9

Cloud Desktop (powered by Windows Virtual Desktop)

ITON

Cloud Desktop (powered by Windows Virtual Desktop)

ITON

This application is available only in Dutch Met de Cloud Desktop van ITON krijg je een volledig beheerde Windows 10 werkplek die altijd en over te gebruiken is voor een vaste prijs per maand. Volledig ondersteund door de Experts van ITON.

This application is available only in Dutch

Onderscheidende organisaties zien de potentie van data en zetten de digitale mogelijkheden van nu in om medewerkers prettiger en vooral effectiever te laten werken. De spelregels voor prettig en effectief werken zijn door het coronavirus drastisch veranderd. De inzet van cloud is voor veel organisaties niet alleen een mogelijkheid, het is zelfs noodzaak geworden.

Dankzij de technologie van de Windows Virtual Desktop kun je afscheid nemen van je eigen datacenter en die oude Citrix omgeving. Je kunt beginnen met echt profiteren van de kracht van de cloud door de inzet van de Cloud Desktop van ITON.

Met de Cloud Desktop werkt je volledig vanuit een virtuele Windows 10 werkplek, rechtstreeks vanuit het Azure Platform. Doordat we dit combineren met realtime samenwerken via Microsoft Teams en de kracht van moderne fileopslag van OneDrive en Sharepoint wordt werken pas echt leuk. Jouw vertrouwde applicaties verhuizen gewoon mee, zonder daar pijn van te ervaren. Jouw medewerkers blijven werken zoals ze gewend zijn, overal en altijd. Jij hoeft je geen zorgen mee te maken over de veiligheid van jouw data.

Wij bieden de Windows Virtual Desktop technologie aan als een managed service. Dat betekent dat dit jullie laatste virtuele desktop migratie zal zijn. Wij maken het makkelijker voor je. Voor een vast bedrag per maand beschikt jouw organisatie over een moderne werkplek, die altijd up-to-date is. Jouw applicaties worden eenvoudig geïntegreerd, wij zorgen dat de werkplek altijd werkt en zijn bereikbaar als je er even niet uitkomt.

Is jouw organisatie in beweging? Dan is er nog meer reden om de overstap te maken. Bij ons kun je elke maand op- en afschalen en ben je dus volledig flexibel. Je betaalt nooit te veel voor jouw virtuele werkplek.

Doordat we meer dan twintig jaar ervaring met virtuele werkplekken combineren met uitmuntende kennis van de Microsoft 365 en Azure Cloud, weten we de juiste finesse toe te passen om jouw virtuele werkplek echt optimaal te maken. Als je dan bedenkt dat er meer dan vijftig experts voor je klaarstaan, die bewezen betrouwbaar voor je aan de slag gaan en korte lijnen hebben met Premier Support van Microsoft, dan weet je dat je goed zit.

Voor jouw organisatie is er maar één ding belangrijk; dat je kan blijven excelleren, nu en in de toekomst. Daarom nemen wij de zorgen bij jou weg door:

  • Je te begeleiden bij het in gebruik nemen van de Cloud Desktop;
  • De Cloud Desktop altijd up-to-date en veilig te houden;
  • Je de touwtjes in handen te geven met cost control en inzicht;
  • Er te zijn als je dat nodig hebt, ook buiten werktijd.